В последно време все по-малко ви се прави секс?  Това

...
В последно време все по-малко ви се прави секс?  Това
Коментари Харесай

Кои са убийците на желанието за секс

В последно време все по-малко ви се прави секс?  Това е много обезпокоителен сигнал, който обаче не постоянно може да е обвързван със здравословни проблеми.

Специалистите са безапелационни, че има няколко съществени фактори, които убиват желанието за секс. Кои са те и какво можем да създадем, с цел да остраним казуса? Това е напълно елементарно. Ще се уверите сами!

Безпокойството
Стресът, безпокойството от разнообразни проблеми във връзката изтощават извънредно доста освен душeвността на човек, само че и физически. Когато човек непрестанно мисли за всичко, което го тр е  нервността, безпокойството и недоволството изтощават евожи, няма по какъв начин да има предпочитание за секс. Опитайте се да се изклите от външните дразнители, с цел да се насладите на любовта с индивида до вас.

Липса на сън
Недостигът на сън провокира отмалялост, вие ставате раздразнителни, понижават се равнищата на хормоните, виновни за желанието ни за секс, покачват наличието на кортизол, който ускорява тревожното положение.

 sex 1

Храна и алкохол
Когато преядем на вечеря, ни става тежко и незабавно ни домързява да вършим каквито и да е придвижвания. Това се дължи на обстоятелството, че организмът се е заел със задачата да преработва храната, а не със секс. Старайте се да не прекалявате с храната, когато очаквате да се забавлявате с половинката под завивките и залагайте на леки и постни артикули. Същото се отнася и до алкохола. Спиртните питиета притъпяват чувствата и въздействат на ерекцията. Освен това той обезводнява организма и понижава влажността на влагалището при дамите.

Килограмите
Излишното тегло постоянно се оказва спънка за секса, защото то освен изключва разнообразието, само че и затруднява дишането и оросяването на половите органи с кръв, което се отразява непосредствено на качеството на половия акт и на самия оргазъм. И най-после постоянно сексът се трансформира в комплицирана задача, която избираме да избегнем, в сравнение с да се любуваме на момента.

Липса на самочувствие
Липсата на самочувствие и убеденост при дамите се оказва огромна спънка на желанието им за секс. Често девойките се тормозят повече по какъв начин наподобяват до момента в който са в леглото с индивида до тях, в сравнение с да се провиснал и да се отдадат на плътското наслаждение. Много пъти се случва по този начин, че даже една неправилна дума от страна на мъжа, трансформира от една същинска тигрица в едно страхливо момиче, което се пробва да се скрие под завивките и не съумява да се наслаждения изцяло на секса.

Ето какво оказва помощ да се справите с казуса и напълно скоро да се радвате на страховит полов живот, какъвто сте имали до момента!

 sex 2

Червено вино и цитруси
Полезните субстанции в аленото вино и цитрусите предотвратяват проблемите с ерекцията. Ако вашата половинка има сходни проблеми, то потреблението на потребната напитка и няколко плода ще му оказват помощ доста в оправянето с този проблем. Учените са открили, че най-полезните плодове са боровинки, череши, къпини, репички и касис, както и цитрусовите плодове, които са богати на флавоноиди. На тях е богато и аленото вино. Подчертаваме, че потребната консумация на вино е до 2 чаши на ден, а по-голямото количество вреди на организма.

Спорт
Учените са безапелационни, че физическите извършения са ключа към положителния полов живот. Ако започнете да упражнявате постоянно дружно с половинката, вие освен ще повишите самочувствието и ще станете по-гъвкави в леглото, само че и ще му помогнете за попречване на проблемите с ерекцията. Специалистите изясняват, че спорта, дружно с честата консумация на изброените плодове понижава риска от казуса еректилна дисфункция с 21%.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР